Estrategias de cooperación internacional para el fortalecimiento de la soberanía alimentaria: aprendizajes desde las prácticas de las organizaciones en transición
Altres autors/es
Data de publicació
2014ISSN
1575-1198
Tipus de document
Article
Llengua
Castellà
Paraules clau
Aliments -- Indústria i comerç -- Aspectes ètics i morals
Desenvolupament sostenible -- Indicadors
Pàgines
36 p.
Publicat per
Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente
Citació
Guareschi, Mariana; Gallar Hernández, David; Rivera-Ferré, Marta G. (2014)Estrategias de cooperación internacional
para el fortalecimiento de la soberanía
alimentaria: aprendizajes desde las prácticas
de las organizaciones en transición. Revista Española de Estudios Agrosociales y Pesqueros, n.º 239, (129-164).
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
- Articles [1389]
Drets
(c)Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente
Tots els drets reservats