Browsing Grau en Tecnologia i Gestió Alimentària by Issue Date
Now showing items 1-4 of 4
-
Estudi dels factors dels quals depèn l'estabilització dela proteïna de col·lagen de la pell bobina per l'elaboració de tripa no comestible
(2015-06)Per l´elaboració de tripes de col·lagen no comestibles s´utilitza com a primera matèria el serratge, aquest prové de la pell bobina. La proteïna de col·lagen present en el serratge, ens proporciona una ... -
Protocolo de Validación de un Punto de Control Crítico de Vidrio en la enjuagadora de un proceso de vinificación de Cavas
(2015-06)Aun aplicar correctamente las normativas de higiene, las buenas prácticas y los diferentes protocolos e instrucciones implantados en las industrias alimentarias, el Sistema de Análisis de Peligros y ... -
Desenvolupament i implantació d'un sistema LIMS a laboratori d'indústria alimentària
(2021-06)Els laboratoris de la indústria alimentària analitzen grans quantitats de mostres per garantir la qualitat i seguretat alimentària dels seus productes. És indispensable tenir una bona gestió de les ... -
Implantación del protocolo de seguridad alimentaria BRC V8 en industria alimentaria de masas congeladas, panadería y bollería
(2021-09)De forma prioritaria se aborda implantar la BRC en la totalidad de la planta de AIGUAVIVA. Los grandes clientes nos exigen que para seguir siendo proveedores suyos los productos se tienen que fabricar ...