Informe de tendències i casos novembre 2014 : Noves tendències en la indústria alimentària. Tecnologia al servei de la salut
Visualitza/Obre
Autor/a
Data de publicació
2014-11Resum
Aquest informe del mes de novembre recull casos d’innovació relacionats amb dues tendències
destacades:
• Noves tendències en la indústria alimentària
• Tecnologia al servei de la salut
Les tendències que es descriuen en el present informe han estat identificades després d’un procés
de recerca secundària i derivades de la selecció de multitud de casos d’innovació: nous productes,
serveis, processos i/o experiències que apunten cap a noves maneres de fer les coses. Així doncs,
les tendències s’infereixen després de la detecció i anàlisi de notícies, informes, productes que
apareixen al mercat, empreses etc. recopilades a través de diferents fonts.
És possible que algunes d’aquestes tendències es vagin repetint en informes posteriors ja que
constantment van sorgint nous casos, nous exemples d’innovació que s’adscriuen a aquestes
tendències i que les transformen o les fan créixer.
Tipus de document
Altres
Llengua
Català
Paraules clau
Innovacions tecnològiques
Indústria agroalimentària
Salut
Pàgines
24 p.
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
- Informes [12]
Drets
Tots els drets reservats