Quines dimensions curriculars es poden assolir emprant la música tradicional local a l’escola? Estudi de cas de Les Santes de Mataró
Author
Other authors
Publication date
2017-05Abstract
L’objecte d’estudi del següent treball és com treballar la música tradicional i local dins les aules d’Educació Primària. Aquest projecte ajuda als alumnes a conèixer el folklore i les festes tradicionals del seu entorn. Per dur a terme aquest treball he realitzat una cerca d’informació de Les Santes i un anàlisi de les seves músiques i els seus balls. La part pràctica del treball està basada en el mètode qualitatiu de recollida de dades mitjançant l’observació a l’aula de música (Escola El Turó) i d’una entrevista al mestre de música d’una escola. Referent als resultats de l’estudi, es percep que la música tradicional local és possible de treballar dins de les aules, i que a més és un instrument motivant per els alumnes. El currículum s’adapta en el projecte correctament.
The study object of this research is how can you work the traditional and local music inside the Primary School class. This project helps students get to know the folklore and traditionals celebrations that they have around them. The practise part of this work is based by the quantitative method of data collection is done through observation in music classroom (El Turó School) and an interview to music teacher of this school. Regarding the results of this study it is perceived that the traditional and local musical it is possible to work inside the school, and this is a motivating instrument for the children. The curriculum fit correctly in the project.
Document Type
Project / Final year job or degree
Language
Catalan
Keywords
Música folklòrica -- Educació primària
Pages
61 p.
Note
Curs 2016-2017
This item appears in the following Collection(s)
Rights
Tots els drets reservats