Periodisme gastronòmic: Una aproximació a les seves particularitats
Autor/a
Otros/as autores/as
Fecha de publicación
2018Resumen
Aquest treball de final de grau analitza diverses plataformes digitals especialitzades en
contingut gastronòmic amb l’objectiu de definir algunes de les seves característiques
principals. L’anàlisi es centra en algunes de les característiques pròpies dels mitjans a
internet com: la hipertextualitat, l’ús de contingut multimèdia i la interactivitat. Amb els
resultats d’aquesta anàlisi volem definir algunes de les pautes que segueixen aquesta
tipologia de mitjans així com observar si s’han adaptat total o parcialment al mitjà digital.
This final degree work analyzes various digital platforms specialized in gastronomic
content with the objective of defining some of its main features. The analysis is based in
some of the characteristics typical from internet media such as: hypertextuality,
multimedia content used and interactivity. With the results of this analysis we want to
define some of the guidelines of that kind of media as well as observe whether they have
been totally or partially adapted to the digital media.
Tipo de documento
Proyecto / Trabajo fin de carrera o de grado
Lengua
Catalán
Palabras clave
Periodisme
Gastronomia
Páginas
122 p.
Nota
Curs 2017-2018
Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)
- Grau en Periodisme [75]
Derechos
Tots els drets reservats