Anàlisi econòmica i financera del Sector de la Fleca i la Pastisseria, període 2008-2017
Autor/a
Otros/as autores/as
Fecha de publicación
2019-05-17Resumen
En el següent treball, s’analitza quina és la situació econòmica i financera del sector de la fleca, la pastisseria i la indústria de les pastes alimentàries durant el període comprès entre l’any 2008 i 2017. L’anàlisi econòmica i financera s’ha dut a terme a través del càlcul de diferents ràtios, rendibilitats i proporcions entre les diferents masses patrimonials, tant a curt com a llarg termini. A més d’analitzar i estudiar el Balanç de Situació, i el Compte de Resultats també s’ha analitzat i estudiat l’Estat de Canvis en el Patrimoni Net i l’Estat de Fluxos d’Efectiu.
En el treball també es mostra una evolució del sector al llarg dels anys analitzats, concretament es mostra l’evolució del nombre d’empreses, el nombre de treballadors ocupats per sexe i el consum total i individualitzat dels productes que es comercialitzen en el sector. L’estudi realitzat ens ha permès arribar a unes conclusions i per tant demostrar que aquest sector ha tingut unes fluctuacions molt importants, però actualment, les empreses s’estan recuperant a bon ritme després de la crisi.
Tipo de documento
Trabajo fin de máster
Lengua
Catalán
Palabras clave
Productes de forn i pastisseria -- Indústria i comerç
Productes de forn i pastisseria -- Aspectes econòmics
Páginas
76 p.
Nota
Curs 2018-2019
Premi del Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC)
Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)
Derechos
Tots els drets reservats