Nutrició Humana i Dietètica: guies per a una docència universitària amb perspectiva de gènere
Autor/a
Otros/as autores/as
Fecha de publicación
2021ISBN
978-84-09-27566-3
Resumen
Hi ha diferències significatives entre els rols socials establits entre dones i homes que condueixen a un desequilibri en les expectatives de salut basades en la relació entre alimentació i nutrició.
La Guia per a una docència universitària amb perspectiva de gènere de Nutrició Humana i Dietètica ofereix propostes, exemples de bones pràctiques, recursos docents i eines de consulta per a incorporar la perspectiva de gènere des de tres punts de vista: 1) diferències fisiològiques que condicionen la biodisponibilitat de nutrients, 2) aliments i nutrients en la salut i la malaltia i alimentació i 3) cultura com a condicionant dels estereotips de feminitat-masculinitat.
Tipo de documento
Otros
Lengua
Catalán
Palabras clave
Nutrició
Dietètica
Igualtat entre els sexes
Universitats -- Personal
Páginas
53 p.
Publicado por
Xarxa Vives d'Universitats
Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)
Derechos
Aquest document està subjecte a aquesta llicència Creative Commons
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.ca