Guia d'alimentació cardiosaludable per a la població pakistanesa
Other authors
Publication date
2023ISBN
978-84-124050-8-8
Abstract
En una alimentació saludable s'ha d'assegurar:
La varietat: presència de tots els aliments.
L’equilibri: presència dels diferents nutrients segons les proporcions
recomanades:
50-55% de l’energia diària en forma d’hidrats de carboni
30-35% en forma de lípids o greixos
15-20% en forma de proteïnes
La suficiència: aportació d’energia i nutrients segons l’edat, el sexe,
l’activitat física i la situació fisiològica.
L’adaptació: a les condicions geogràfiques, culturals, religioses...
La seguretat: absència de tòxics i contaminants perillosos per a la salut.
La sostenibilitat: respecte pel medi ambient.
Document Type
Book
Language
Catalan
Keywords
Pages
71 p.
Recommended citation
This citation was generated automatically.
This item appears in the following Collection(s)
Rights
Aquest document està subjecte a aquesta llicència Creative Commons
Except where otherwise noted, this item's license is described as https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.ca

