dspace.uvic.cat
    • English
    • català
    • Castellà
  • Català 
    • Castellano
    • English
  • Connexió
Visualitzant per matèria 
  •   Inici
  • Visualitzant per matèria
  •   Inici
  • Visualitzant per matèria
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Visualitzant per matèria "Economia circular"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Ordena per:

Ordre:

Resultats:

Ara mostrant els elements 1-4 de 4

  • títol
  • data de publicació
  • data d'enviament
  • ascendent
  • descendent
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Desenvolupament de bioestimulants proteics sostenibles basats en aminoàcids lliures a partir de la hidròlisi de la microalga Scenedesmus sp. 

      Perote Acin, Laia (2021-10)
      Les microalgues són una font de proteïnes d’alta qualitat i amb un bon perfil aminoacídic que les fa altament competitives en el mercat. A més, es poden introduir en diversos processos, i ara més ...
    • Mutiple valorization pathways to recover high value resources from dairy wastewater and beyond 

      Binder, Pablo Martín (2024-02-02)
      El creixement de la població preveu un augment de la demanda de matèries primeres i energia, exacerbant les deficiències del model d'economia linear. L'economia circular emergeix com una alternativa, ...
    • Recycling Technology Innovation as a Source of Competitive Advantage: The Sustainable and Circular Business Model of a Bicentennial Company 

      Corral Marfil, José A.; Arimany Serrat, Núria; Hitchen, Emma; Viladecans Riera, Carme (2021)
      La Farga Yourcoppersolutions is a bicentennial Catalan company that manufactures semifinished copper products. As copper is a 100% recyclable material, much of the sector’s production comes from ...
    • Valorització de subproductes de la indústria de begudes vegetals com a medi de cultiu per la producció de proteïnes unicel·lulars 

      Pabón Llorente, Anna (2023-06-01)
      Segons les xifres de la Unió Europea (UE), es generen 88 milions de tones a l'any de residus alimentaris que suposen un 20% dels aliments produïts. D'aquests 88 milions, un 19% prové del processament ...
      Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya
      Contacte | Avís legal | Política de galetes | Accessibilitat | Mapa web
      Amb la col·laboració del
      CSUC
       

       

      Visualitza

      Tot el repositoriPer comunitats i col·leccionsPer data de publicacióPer autoriaPer títolPer matèria

      El meu compte

      EntraRegistre
      Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya
      Contacte | Avís legal | Política de galetes | Accessibilitat | Mapa web
      Amb la col·laboració del
      CSUC