dspace.uvic.cat
    • English
    • català
    • Castellà
  • Català 
    • Castellano
    • English
  • Connexió
Visualitzant per matèria 
  •   Inici
  • Visualitzant per matèria
  •   Inici
  • Visualitzant per matèria
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Visualitzant per matèria "Olis i greixos comestibles"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Ordena per:

Ordre:

Resultats:

Ara mostrant els elements 1-2 de 2

  • títol
  • data de publicació
  • data d'enviament
  • ascendent
  • descendent
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Effect of pork back-fat reduction and substitution with texturized pea protein on acceptability and sensory characteristics of dry fermented sausages 

      Colomer Sellas, Marina; Bezerra de Souza, Dyego Leandro; Vila Martí, Anna; Torres Moreno, Míriam (2021)
      Dry fermented sausages reduced in pork back-fat and replaced with texturized pea protein (TPP – 0, 10, 15, and 20%) were evaluated for acceptability and sensory properties using a Check-All-That-Apply ...
    • Patients With Celiac Disease Reported Higher Consumption of Added Sugar and Total Fat Than Healthy Individuals 

      Babio, Nancy; Alcázar, Mireia; Castillejo, Gemma; Recasens, Míriam; Martínez Cerezo, Francesc; Gutiérrez Pensado, Vanessa; Masip, Guiomar; Vaqué Crusellas, Cristina; Vila Martí, Anna; Torres Moreno, Míriam; Sánchez, Enric; Salas-Salvadó, J. (2017)
      Objectives: The aim of the study was to compare the dietary pattern betweensubjects with celiac disease (CD) (cases) and subjects without (healthycontrols) CD.Methods: A case-control design study was ...
      Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya
      Contacte | Avís legal | Política de galetes | Accessibilitat | Mapa web
      Amb la col·laboració del
      CSUC
       

       

      Visualitza

      Tot el repositoriPer comunitats i col·leccionsPer data de publicacióPer autoriaPer títolPer matèria

      El meu compte

      EntraRegistre
      Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya
      Contacte | Avís legal | Política de galetes | Accessibilitat | Mapa web
      Amb la col·laboració del
      CSUC