dspace.uvic.cat
    • English
    • català
    • Castellà
  • Català 
    • Castellano
    • English
  • Connexió
Visualitzant per matèria 
  •   Inici
  • Visualitzant per matèria
  •   Inici
  • Visualitzant per matèria
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Visualitzant per matèria "Sal"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Ordena per:

Ordre:

Resultats:

Ara mostrant els elements 1-3 de 3

  • títol
  • data de publicació
  • data d'enviament
  • ascendent
  • descendent
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Efectes de la salinitat en brànquies i papil·les anals de l'invertebrat aquàtic Hydropsyche exocellata (Trichoptera, Hydropsychidae) 

      Llompart Capó, Tomeu (2016-06)
      La degradació dels ecosistemes continentals aquàtics per culpa de la salinització secundària s'ha convertit en una de les principals amenaces pels ecosistemes aquàtics continentals d'arreu del món, sent ...
    • Freshwater salinisation: a research agenda for a saltier world 

      Cunillera-Montcusí, David; Beklioglu, Meryem; Cañedo-Argüelles, Miguel; Jeppesen, Erik; Ptacnik, Robert; Amorim, Cihelio A.; Arnott, Shelley; Berger, Stella A.; Brucet Balmaña, Sandra; Dugan, Hilary A.; Gerhard, Miriam; Horváth, Zsófia; Langenheder, Silke; Nejstgaard, Jens C.; Reinikainen, Marko; Striebel, Maren; Urrutia-Codero, Pablo; Vad, Csaba F.; Zadereev, Egor; Matias, Miguel (2022)
      The widespread salinisation of freshwater ecosystems poses a major threat to the biodiversity, functioning, and services that they provide. Human activities promote freshwater salinisation through ...
    • Optimització de derivats càrnics curats tipus fuet per a la millora del seu perfil nutricional 

      Colomer Sellas, Marina (2022-04-19)
      La investigació realitzada en aquesta tesis s'ha centrat en avaluar l’impacte de la millora del perfil nutricional sobre les característiques físico-químiques i sensorials del fuet. Per tal de millorar ...
      Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya
      Contacte | Avís legal | Política de galetes | Accessibilitat | Mapa web
      Amb la col·laboració del
      CSUC
       

       

      Visualitza

      Tot el repositoriPer comunitats i col·leccionsPer data de publicacióPer autoriaPer títolPer matèria

      El meu compte

      EntraRegistre
      Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya
      Contacte | Avís legal | Política de galetes | Accessibilitat | Mapa web
      Amb la col·laboració del
      CSUC