Listando por materia "Aliments"
Mostrando ítems 1-4 de 4
-
Adequació de la ingesta d’energia i macronutrients i disponibilitat energètica en adolescents que practiquen gimnàstica artística masculina d’alt rendiment: estudi de prevalença
(2025-05)L’objectiu d’aquest estudi és descriure la ingesta alimentària i avaluar l’adequació energètica i de macronutrients, així com determinar la disponibilitat energètica en adolescents de 12 a 18 anys que ... -
La impresión 3D de alimentos como una tecnología facilitadora para las personas que viven con disfagia y sus cuidadores
(2024-09-20)El envejecimiento está directamente relacionado con un incremento de patologías y problemas de salud, siendo las alteraciones relacionadas con la deglución las de mayor prevalencia, con una estimación ... -
Microalgae and nutrition: protein extraction and formulation of functional crackers
(2024-02)Les microalgues són microorganismes unicel·lulars fotosintètics que viuen en diversos ambients aquàtics. Tenen altes taxes de creixement i poden créixer en condicions autòtrofes, heteròtrofes i ... -
The Complexity of Food Systems: Defining Relevant Attributes and Indicators for the Evaluation of Food Supply Chains in Spain
(2016)The wide-ranging literature on food systems provides multiple perspectives and world views. Various stakeholders define food and food systems in non-equivalent ways. The perception of the performance ...