Listando por materia "Hàbits alimentaris"
Mostrando ítems 1-20 de 23
-
4Bars Smart Nutrition : feel the green power
(2018)4bars Smart Nutrition, és un projecte emprenedor que pretén donar solucions nutricionals a esportistes de tots els nivells, des de corredors de curses populars fins a esportistes d’elit, i que neix de ... -
Adherència a la dieta mediterrània dels alumnes de l'Institut Jaume Callís. Proposta d'intervenció
(2015-06)Aquest treball tracta de realitzar un anàlisis de l’adherència a la dieta mediterrània dels alumnes de l’Institut Jaume Callís de Vic, a través del test Kidmed. En el present estudi s’inclou un projecte ... -
Alimentación en personas con el rasgo de personalidad de alta sensibilidad (PAS)
(2024-01)La sensibilidad de procesamiento sensorial (SPS) es un rasgo de la personalidad que se caracteriza por una alta emocionalidad, un procesamiento profundo de la información, una susceptibilidad a la ... -
Anàlisi dels hàbits alimentaris i esportius dels alumnes de cicle superior de l’escola Sagrat Cor de Vic
(2018-05-14)Aquest treball de recerca planteja un estudi sobre els hàbits alimentaris i esportius dels alumnes de cicle superior de l’escola Sagrat Cor de Vic. L’objectiu principal de l’estudi és conèixer quins ... -
Análisis de la traducción de un artículo científico
(2016-05-13)En este trabajo de fin de grado se lleva a cabo la traducción de un artículo científico del inglés al español. Además, se redactan los rasgos característicos de este tipo de textos y se realiza un ... -
Avaluació de les necessitats d'actualització d'una guia poblacional sobre alimentació en la primera infància
(2022-06-07)L’alimentació saludable en la primera infància és clau en l’assoliment d’hàbits promotors de salut. Amb l’objectiu d’oferir consell alimentari a professionals i població general, l’Agència de Salut ... -
Disseny d’un programa d’educació alimentaria a alumnes de sisè curs d’educació primaria de quatre escoles de Palamós
(2022-04)El patró de dieta mediterrània està essent abandonat pels més joves en detriment d’una alimentació caracteritzada per la presència d'aliments processats, amb grans quantitats d’olis refinats, sucres, ... -
Disseny d’un programa d’educació alimentària com a part del tractament per persones adultes amb trastorn per afartament i sobrepès o obesitat: assaig controlat aleatoritzat
(2022-05-20)El present estudi tracta de comprovar si un tractament multidisciplinari compost per una teràpia psicològica, la utilitzada habitualment, i un programa d’educació alimentaria, és eficaç per combatre ... -
Effectiveness of Culinary Nutrition Workshops on the Mood and Nutritional Interest of Inpatients With Mental Disorder
(2024)Background Promoting healthy eating habits through nutrition education programs is crucial to improving the overall health of people with mental disorders. This study aims to assess the effectiveness ... -
Elite Atleta: Mejoramos tu salud gracias a los hábitos que podrás implementar en tu día a día
(2023-05-30)Resumen ejecutivo. Elite Atleta nace como un sueño de Oscar Hurtado, una persona que ha practicado deporte la mayor parte de su vida y conoce la importancia de la nutrición dentro de cualquier disciplina. ... -
Els estils de vincle afectiu filio-parentals i la seva relació amb conductes alimentàries de risc en població universitària de la UVic
(2018-05-14)El present estudi, es proposa com a objectiu principal avaluar la possible relació entre els diferents estils de vincle establerts amb els progenitors durant la infància i la possibilitat de presentar ... -
Estudi de la influència de l'educació sanitària impartida per una infermera escolar en l'adquisició d'hàbits saludables en infants de 10 a 12 anys
(2022-05-20)Introducció: Les malalties cròniques són un greu problema en la nostra societat. Estudis demostren que amb una millora dels hàbits alimentaris, exercici físic, disminuïr els hàbits tòxics, i parlar ... -
Estudi sobre els trastorns de la conducta alimentària (TCA) en la població que viu a la Residència Universitària de Vic (RUVIC)
(2016-05)Introducció: La població universitària i, especialment la que viu en una residència universitària, representa un col•lectiu particularment vulnerable des del punt de vista nutricional i en relació al ... -
Evolución de los conocimientos acerca de los trastornos del comportamiento alimentario, a través de una intervención educativa en estudiantes de enseñanza post-obligatoria
(2015)Introducción: A pesar de ser considerados eventos infrecuentes en comparación a otros estados patológicos relacionados con la alimentación, en los últimos años y en diferentes países, se constata un ... -
Factors Associated with Dietary Restriction and Emotional and Uncontrolled Eating in Adults from Spanish-Speaking Countries during the COVID-19 Confinement: Results of the CoV-Eat Projec
(2022)The first COVID-19 confinement has led to changes in the population’s behaviour. However, little has been analysed about the changes in eating behaviour beyond the decrease in adherence to healthy ... -
Food Indicators and Their Relationship with 10 to 12 Year-olds' Subjective Well-Being
(2012)This study aimed to test subjective indicators designed to analyze the role food plays in children’s lives, explore children’s personal well-being, and evaluate the relationship between these two ... -
Hàbits alimentaris en nens de 8 a 12 anys de la comarca d'Osona
(2009-04-29)Introducció: La dieta mediterrània és considerada un dels patrons alimentaris més saludables ja que diversos estudis epidemiològics mostren que protegeix front diverses malalties cròniques com ara les ... -
Intervenció educativa per la prevenció de l'obesitat infantil mitjançant l'activitat física i l'alimentació
(2015-05)Els darrers anys hi ha hagut una creixent preocupació per l‟augment de pes en els infants. Aquesta problemàtica de sobrepès infantil ha augmentat molt en poc temps, i fins i tot l‟Organització Mundial ... -
NutriCSS : construint un món més sa
(2018)Durant les últimes dècades l’alimentació en els països desenvolupats ha patit un empitjorament progressiu que ha propiciat l’aparició i prevalença de certes malalties cardiovasculars i metabòliques com ... -
Relationship between Diet Quality and Socioeconomic and Health-Related Factors in Adolescents by Gender
(2023)Adolescence is a key period for consolidating heathy lifestyles and proper eating habits that can last into adulthood. To analyze the diet quality of Spanish adolescents and its association with ...