dspace.uvic.cat
    • English
    • català
    • Castellano
  • Castellano 
    • Català
    • English
  • Login
Listando por materia 
  •   Principal
  • Listando por materia
  •   Principal
  • Listando por materia
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Listando por materia "Sal"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Ordenar por:

Orden:

Resultados:

Mostrando ítems 1-3 de 3

  • título
  • fecha de publicación
  • fecha de envío
  • ascendente
  • descendente
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Efectes de la salinitat en brànquies i papil·les anals de l'invertebrat aquàtic Hydropsyche exocellata (Trichoptera, Hydropsychidae) 

      Llompart Capó, Tomeu (2016-06)
      La degradació dels ecosistemes continentals aquàtics per culpa de la salinització secundària s'ha convertit en una de les principals amenaces pels ecosistemes aquàtics continentals d'arreu del món, sent ...
    • Freshwater salinisation: a research agenda for a saltier world 

      Cunillera-Montcusí, David; Beklioglu, Meryem; Cañedo-Argüelles, Miguel; Jeppesen, Erik; Ptacnik, Robert; Amorim, Cihelio A.; Arnott, Shelley; Berger, Stella A.; Brucet Balmaña, Sandra; Dugan, Hilary A.; Gerhard, Miriam; Horváth, Zsófia; Langenheder, Silke; Nejstgaard, Jens C.; Reinikainen, Marko; Striebel, Maren; Urrutia-Codero, Pablo; Vad, Csaba F.; Zadereev, Egor; Matias, Miguel (2022)
      The widespread salinisation of freshwater ecosystems poses a major threat to the biodiversity, functioning, and services that they provide. Human activities promote freshwater salinisation through ...
    • Optimització de derivats càrnics curats tipus fuet per a la millora del seu perfil nutricional 

      Colomer Sellas, Marina (2022-04-19)
      La investigació realitzada en aquesta tesis s'ha centrat en avaluar l’impacte de la millora del perfil nutricional sobre les característiques físico-químiques i sensorials del fuet. Per tal de millorar ...
      Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya
      Contacto | Aviso legal | Política de cookies | Accesibilidad | Mapa web
      Con la colaboración de
      CSUC
       

       

      Listar

      Todo el repositorioPor comunidades y coleccionesPor fecha de publicaciónPor autoríaPor títuloPor materia

      Mi cuenta

      AccederRegistro
      Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya
      Contacto | Aviso legal | Política de cookies | Accesibilidad | Mapa web
      Con la colaboración de
      CSUC