dspace.uvic.cat
    • English
    • català
    • Castellano
  • Castellano 
    • Català
    • English
  • Login
Listando por materia 
  •   Principal
  • Listando por materia
  •   Principal
  • Listando por materia
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Listando por materia "Economia circular"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Ordenar por:

Orden:

Resultados:

Mostrando ítems 1-4 de 4

  • título
  • fecha de publicación
  • fecha de envío
  • ascendente
  • descendente
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Desenvolupament de bioestimulants proteics sostenibles basats en aminoàcids lliures a partir de la hidròlisi de la microalga Scenedesmus sp. 

      Perote Acin, Laia (2021-10)
      Les microalgues són una font de proteïnes d’alta qualitat i amb un bon perfil aminoacídic que les fa altament competitives en el mercat. A més, es poden introduir en diversos processos, i ara més ...
    • Mutiple valorization pathways to recover high value resources from dairy wastewater and beyond 

      Binder, Pablo Martín (2024-02-02)
      El creixement de la població preveu un augment de la demanda de matèries primeres i energia, exacerbant les deficiències del model d'economia linear. L'economia circular emergeix com una alternativa, ...
    • Recycling Technology Innovation as a Source of Competitive Advantage: The Sustainable and Circular Business Model of a Bicentennial Company 

      Corral Marfil, José A.; Arimany Serrat, Núria; Hitchen, Emma; Viladecans Riera, Carme (2021)
      La Farga Yourcoppersolutions is a bicentennial Catalan company that manufactures semifinished copper products. As copper is a 100% recyclable material, much of the sector’s production comes from ...
    • Valorització de subproductes de la indústria de begudes vegetals com a medi de cultiu per la producció de proteïnes unicel·lulars 

      Pabón Llorente, Anna (2023-06-01)
      Segons les xifres de la Unió Europea (UE), es generen 88 milions de tones a l'any de residus alimentaris que suposen un 20% dels aliments produïts. D'aquests 88 milions, un 19% prové del processament ...
      Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya
      Contacto | Aviso legal | Política de cookies | Accesibilidad | Mapa web
      Con la colaboración de
      CSUC
       

       

      Listar

      Todo el repositorioPor comunidades y coleccionesPor fecha de publicaciónPor autoríaPor títuloPor materia

      Mi cuenta

      AccederRegistro
      Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya
      Contacto | Aviso legal | Política de cookies | Accesibilidad | Mapa web
      Con la colaboración de
      CSUC