Browsing by Subject "Hàbits alimentaris"
Now showing items 1-19 of 19
-
4Bars Smart Nutrition : feel the green power
(2018)4bars Smart Nutrition, és un projecte emprenedor que pretén donar solucions nutricionals a esportistes de tots els nivells, des de corredors de curses populars fins a esportistes d’elit, i que neix de ... -
Adherència a la dieta mediterrània dels alumnes de l'Institut Jaume Callís. Proposta d'intervenció
(2015-06)Aquest treball tracta de realitzar un anàlisis de l’adherència a la dieta mediterrània dels alumnes de l’Institut Jaume Callís de Vic, a través del test Kidmed. En el present estudi s’inclou un projecte ... -
Alimentación en personas con el rasgo de personalidad de alta sensibilidad (PAS)
(2024-01)La sensibilidad de procesamiento sensorial (SPS) es un rasgo de la personalidad que se caracteriza por una alta emocionalidad, un procesamiento profundo de la información, una susceptibilidad a la ... -
Anàlisi dels hàbits alimentaris i esportius dels alumnes de cicle superior de l’escola Sagrat Cor de Vic
(2018-05-14)Aquest treball de recerca planteja un estudi sobre els hàbits alimentaris i esportius dels alumnes de cicle superior de l’escola Sagrat Cor de Vic. L’objectiu principal de l’estudi és conèixer quins ... -
Análisis de la traducción de un artículo científico
(2016-05-13)En este trabajo de fin de grado se lleva a cabo la traducción de un artículo científico del inglés al español. Además, se redactan los rasgos característicos de este tipo de textos y se realiza un ... -
Avaluació de les necessitats d'actualització d'una guia poblacional sobre alimentació en la primera infància
(2022-06-07)L’alimentació saludable en la primera infància és clau en l’assoliment d’hàbits promotors de salut. Amb l’objectiu d’oferir consell alimentari a professionals i població general, l’Agència de Salut ... -
Disseny d’un programa d’educació alimentaria a alumnes de sisè curs d’educació primaria de quatre escoles de Palamós
(2022-04)El patró de dieta mediterrània està essent abandonat pels més joves en detriment d’una alimentació caracteritzada per la presència d'aliments processats, amb grans quantitats d’olis refinats, sucres, ... -
Disseny d’un programa d’educació alimentària com a part del tractament per persones adultes amb trastorn per afartament i sobrepès o obesitat: assaig controlat aleatoritzat
(2022-05-20)El present estudi tracta de comprovar si un tractament multidisciplinari compost per una teràpia psicològica, la utilitzada habitualment, i un programa d’educació alimentaria, és eficaç per combatre ... -
Elite Atleta: Mejoramos tu salud gracias a los hábitos que podrás implementar en tu día a día
(2023-05-30)Resumen ejecutivo. Elite Atleta nace como un sueño de Oscar Hurtado, una persona que ha practicado deporte la mayor parte de su vida y conoce la importancia de la nutrición dentro de cualquier disciplina. ... -
Els estils de vincle afectiu filio-parentals i la seva relació amb conductes alimentàries de risc en població universitària de la UVic
(2018-05-14)El present estudi, es proposa com a objectiu principal avaluar la possible relació entre els diferents estils de vincle establerts amb els progenitors durant la infància i la possibilitat de presentar ... -
Estudi de la influència de l'educació sanitària impartida per una infermera escolar en l'adquisició d'hàbits saludables en infants de 10 a 12 anys
(2022-05-20)Introducció: Les malalties cròniques són un greu problema en la nostra societat. Estudis demostren que amb una millora dels hàbits alimentaris, exercici físic, disminuïr els hàbits tòxics, i parlar ... -
Estudi sobre els trastorns de la conducta alimentària (TCA) en la població que viu a la Residència Universitària de Vic (RUVIC)
(2016-05)Introducció: La població universitària i, especialment la que viu en una residència universitària, representa un col•lectiu particularment vulnerable des del punt de vista nutricional i en relació al ... -
Evolución de los conocimientos acerca de los trastornos del comportamiento alimentario, a través de una intervención educativa en estudiantes de enseñanza post-obligatoria
(2015)Introducción: A pesar de ser considerados eventos infrecuentes en comparación a otros estados patológicos relacionados con la alimentación, en los últimos años y en diferentes países, se constata un ... -
Factors Associated with Dietary Restriction and Emotional and Uncontrolled Eating in Adults from Spanish-Speaking Countries during the COVID-19 Confinement: Results of the CoV-Eat Projec
(2022)The first COVID-19 confinement has led to changes in the population’s behaviour. However, little has been analysed about the changes in eating behaviour beyond the decrease in adherence to healthy ... -
Food Indicators and Their Relationship with 10 to 12 Year-olds' Subjective Well-Being
(2012)This study aimed to test subjective indicators designed to analyze the role food plays in children’s lives, explore children’s personal well-being, and evaluate the relationship between these two ... -
Hàbits alimentaris en nens de 8 a 12 anys de la comarca d'Osona
(2009-04-29)Introducció: La dieta mediterrània és considerada un dels patrons alimentaris més saludables ja que diversos estudis epidemiològics mostren que protegeix front diverses malalties cròniques com ara les ... -
Intervenció educativa per la prevenció de l'obesitat infantil mitjançant l'activitat física i l'alimentació
(2015-05)Els darrers anys hi ha hagut una creixent preocupació per l‟augment de pes en els infants. Aquesta problemàtica de sobrepès infantil ha augmentat molt en poc temps, i fins i tot l‟Organització Mundial ... -
NutriCSS : construint un món més sa
(2018)Durant les últimes dècades l’alimentació en els països desenvolupats ha patit un empitjorament progressiu que ha propiciat l’aparició i prevalença de certes malalties cardiovasculars i metabòliques com ... -
Temps assegut davant de pantalla, activitat física i consum d'aliments ultraprocessats: Associacions amb el benestar emocional dels alumnes de primer d'ESO
(2022-03)Les noves tecnologies cada vegada van ocupant la major part del temps de lleure, reemplaçant el temps destinat a l’activitat física i augmentant el consum d’aliments ultraprocessats en els adolescents. ...