dspace.uvic.cat
    • English
    • català
    • Castellà
  • Català 
    • Castellano
    • English
  • Connexió
Visualitzant per matèria 
  •   Inici
  • Visualitzant per matèria
  •   Inici
  • Visualitzant per matèria
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Visualitzant per matèria "Infants -- Alimentació"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Ordena per:

Ordre:

Resultats:

Ara mostrant els elements 1-8 de 8

  • títol
  • data de publicació
  • data d'enviament
  • ascendent
  • descendent
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Administración de la nutrición parenteral pediátrica 

      Pérez-Portabella, Cleofé; Redecillas Ferreiro, Susana E. (2017)
    • Avaluació de les necessitats d'actualització d'una guia poblacional sobre alimentació en la primera infància 

      Manera i Bassols, Maria (2022-06-07)
      L’alimentació saludable en la primera infància és clau en l’assoliment d’hàbits promotors de salut. Amb l’objectiu d’oferir consell alimentari a professionals i població general, l’Agència de Salut ...
    • Baby-led weaning: una mirada cap el futur del tractament de la obesitat infantil 

      Chiva Chamorro, Jordi (2016-05)
      El Baby-led weaning (BLW) és un mètode alternatiu per introduir l’alimentació complementària. Sembla ser que té un impacte important sobre el patró alimentari infantil, fa que els nens/es desenvolupin ...
    • Food Indicators and Their Relationship with 10 to 12 Year-olds' Subjective Well-Being 

      Vaqué Crusellas, Cristina; González, Mònica; Casas, Ferran (2012)
      This study aimed to test subjective indicators designed to analyze the role food plays in children’s lives, explore children’s personal well-being, and evaluate the relationship between these two ...
    • Hàbits alimentaris en nens de 8 a 12 anys de la comarca d'Osona 

      Obradors i Aranda, Núria; Barniol, Laura; Torres Moreno, Míriam (2009-04-29)
      Introducció: La dieta mediterrània és considerada un dels patrons alimentaris més saludables ja que diversos estudis epidemiològics mostren que protegeix front diverses malalties cròniques com ara les ...
    • La Nutriteca d'Andorra 

      Roig i Agramunt, Arantxa; Joseph i Porta, Julià (2018)
      El nostre treball, és un estudi de viabilitat per a una empresa composta per una consultoria dietètica física i on-line, especialitzada en obesitat infantil i una botiga de productes alimentaris ecològics ...
    • Nutrixics : els hàbits d'avui, la salut de demà 

      Comas Molas, Mireia (2019)
      Una bona alimentació és un aspecte fonamental per assegurar la teva salut del futur. Actualment ens trobem en un augment constant de la prevalença de moltes malalties que estan directament relacionades ...
    • The relationship between subjective well-being and food: a qualitative study based on children's perspectives 

      Vaqué Crusellas, Cristina ; González, Mònica; Casas, Ferran (2023)
      included in the study of children’s subjective well-being (SWB), some domains are frequently considered, such as satisfaction with health. However, some others, such as satisfaction with food, are ...
      Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya
      Contacte | Avís legal | Política de galetes | Accessibilitat | Mapa web
      Amb la col·laboració del
      CSUC
       

       

      Visualitza

      Tot el repositoriPer comunitats i col·leccionsPer data de publicacióPer autoriaPer títolPer matèria

      El meu compte

      EntraRegistre
      Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya
      Contacte | Avís legal | Política de galetes | Accessibilitat | Mapa web
      Amb la col·laboració del
      CSUC