Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributorUniversitat de Vic. Escola Politècnica Superior
dc.contributorUniversitat de Vic. Grup de Recerca en Tecnologies Digitals
dc.contributorInternational Symposium on Independent Component Analysis and Blind Signal Separation ( 4art : 2003 : Nara)
dc.contributorICA2003
dc.contributor.authorSolé-Casals, Jordi
dc.contributor.authorBabaie-Zadeh, Massoud
dc.contributor.authorJutten, Christian
dc.contributor.authorPham, Dinh-Tuan
dc.date.accessioned2014-03-19T12:09:39Z
dc.date.available2014-03-19T12:09:39Z
dc.date.created2003
dc.date.issued2003
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10854/2786
dc.description.abstractThis paper proposes a very simple method for increasing the algorithm speed for separating sources from PNL mixtures or invertingWiener systems. The method is based on a pertinent initialization of the inverse system, whose computational cost is very low. The nonlinear part is roughly approximated by pushing the observations to be Gaussian; this method provides a surprisingly good approximation even when the basic assumption is not fully satisfied. The linear part is initialized so that outputs are decorrelated. Experiments shows the impressive speed improvement.en
dc.formatapplication/pdf
dc.format.extent6 p.ca_ES
dc.language.isoengca_ES
dc.rightsAquest document està subjecte a aquesta llicència Creative Commonsca_ES
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ca_ES
dc.subject.otherTractament del senyalca_ES
dc.titleImproving algorithm speed in PNL mixture separation and Wiener system inversionen
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/conferenceObjectca_ES
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessca_ES


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Aquest document està subjecte a aquesta llicència Creative Commons
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix