Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.authorUniversitat de Vic
dc.date.accessioned2014-09-09T07:13:25Z
dc.date.available2014-09-09T07:13:25Z
dc.date.created2011-11-17
dc.date.issued2011-11-17
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10854/3242
dc.formatapplication/pdf
dc.format.extent2 p.ca_ES
dc.language.isocatca_ES
dc.rightsTots els drets reservatsca_ES
dc.subject.otherIndústria agroalimentàriaca_ES
dc.subject.otherDesenvolupament sostenibleca_ES
dc.titleLa petjada de carboni al sector agroalimentari : eines per a una bona gestió energètica i la millora de la sostenibilitat de la nostra activitatca_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/otherca_ES
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessca_ES


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix