Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributorUniversitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Facultat d'Educació, Traducció i Ciències Humanes
dc.contributor.authorBadia Camprubí, Mireia
dc.date.accessioned2018-07-18T07:11:08Z
dc.date.available2018-07-18T07:11:08Z
dc.date.created2018-05
dc.date.issued2018-05
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10854/5519
dc.descriptionCurs 2017-2018
dc.description.abstractEl present estudi té com a objectiu determinar si els esportistes professionals presenten un nivell de resiliència més elevat respecte els esportistes amateurs i detectar quins poden ser els possibles estils d’afrontament en relació a les lesions que han pogut tenir. Amb aquest propòsit s’analitzen a 10 esportistes, 5 de nivell professional i 5 de nivell amateur d’entre 19 i 35 anys. Les escales utilitzats per avaluar la resiliència han sigut l’ Escala de Resiliència de Connor-Davidson (CD-RISC) (2003) i l’Escala de Resiliència (ER) de Wagnild i Young (1993), a part d’utilitzar una entrevista semi-estructurada de creació pròpia. Els resultats obtinguts mostren que els esportistes professionals han obtingut un nivell de resiliència elevat, tot i que la diferència no és significativa. On s’ha pogut observar diferències més significatives ha sigut amb els recursos per poder afrontar les situacions adverses ja que els esportistes professionals en mostraven més respectes als amateurs.es
dc.formatapplication/pdfes
dc.format.extent58 p.es
dc.language.isocates
dc.rightsTots els drets reservatses
dc.subject.otherResiliència (Tret de la personalitat)es
dc.subject.otherEsports -- Lesionses
dc.subject.otherEsports -- Aspectes psicològicses
dc.titleLa capacitat de resiliència dels esportistes professionals i amateurs en el món del motores
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesises
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses


Ficheros en el ítem

 
 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Compartir en TwitterCompartir en LinkedinCompartir en FacebookCompartir en TelegramCompartir en WhatsappImprimir