Show simple item record

dc.contributorUniversitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar
dc.contributor.authorRoig i Agramunt, Arantxa
dc.contributor.authorJoseph i Porta, Julià
dc.date.accessioned2018-10-01T08:14:50Z
dc.date.available2018-10-01T08:14:50Z
dc.date.created2018
dc.date.issued2018
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10854/5544
dc.descriptionCurs 2017-2018es
dc.description.abstractEl nostre treball, és un estudi de viabilitat per a una empresa composta per una consultoria dietètica física i on-line, especialitzada en obesitat infantil i una botiga de productes alimentaris ecològics i de proximitat. Hem dut a terme, la planificació i definició de com és el negoci, un estudi de la competència, així com una estimació de la rendibilitat i el risc del projecte per poder fer un estudi del resultat a 3 anys.es
dc.formatapplication/pdfes
dc.format.extent244 p.es
dc.language.isocates
dc.rightsAquest document està subjecte a aquesta llicència Creative Commonses
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/es/es
dc.subject.otherInfants -- Alimentacióes
dc.subject.otherNutricióes
dc.subject.otherProductes ecològicses
dc.titleLa Nutriteca d'Andorraes
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesises
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses


Files in this item

 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Aquest document està subjecte a aquesta llicència Creative Commons
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/es/
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint