Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributorUniversitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Departament d'Enginyeries
dc.contributorMartí i Puig, Pere
dc.contributorSerra i Serra, Moisès
dc.contributorCarreras Ubach, Ricard
dc.contributor.authorMasferrer Caralt, Gerard
dc.date.accessioned2019-07-04T09:43:14Z
dc.date.available2019-07-04T09:43:14Z
dc.date.created2019-06-17
dc.date.issued2019-06-17
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10854/5847
dc.descriptionPrograma de Doctorat: Ciències Experimentals i Tecnologies
dc.description.abstractEls escorxadors de porcí disposen d’una gran quantitat de dades a conseqüència del volum de caps sacrificats diàriament. Aquesta informació inclou per una banda dades intrínseques dels animals (sexe, raça, i pes), i per altra dades provinents de sistemes de classificació de canals. Aquesta tesi està formada per un conjunt de publicacions on s'explora l'ús de tècniques de reconeixement de patrons en escorxadors. Aquestes tècniques s’utilitzen amb l'objectiu d'optimitzar el sistema productiu a través de la classificació de les canals segons característiques del pernil. Dels resultats obtinguts se’n conclou que l’ús d’aquets models en escorxadors pot ser una eina útil per millorar els sistemes de classificació de canals, concretament per classificar pernils segons l’espessor de greix subcutani. Aquests mètodes podrien permetre reduir errors deguts a la fatiga dels operaris, optimitzar processos posteriors a les sales d’especejament i incrementar la velocitat de la cadena de l’escorxador.es
dc.description.abstractPig slaughterhouses have a large amount of data as a result of the volume of heads slaughtered daily. This information includes intrinsic animal data (sex, breed and weight) on the one hand, and data from carcass classification systems in slaughterhouses on the other. This thesis consists of a set of papers exploring the use of pattern recognition techniques in slaughterhouses. These techniques are used with the aim of optimising the production system through the classification of carcasses according to the characteristics of the ham. From the obtained results, it can be concluded that the use of pattern recognition models can be a useful online tool in slaughterhouses to classify hams according to the thickness of the subcutaneous fat. In addition, this method could allow the replacement of an operator in the production line, saving personnel costs, allowing faster chain speeds and reducing errors due to the fatigue of the operator.es
dc.formatapplication/pdfes
dc.format.extent135 p.es
dc.language.isocates
dc.rightsTots els drets reservatses
dc.subject.otherEscorxadorses
dc.subject.otherEscorxadors -- Automatitzacióes
dc.titleOptimització del procés industrial d'escorxadors utilitzant tècniques de modelització, tractament de dades i classificació automàticaes
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/doctoralThesises
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix