"Choice" (Chocolate and Icecream) : Anàlisi de la viabilitat d'una empresa que ofereix gelats únicament elaborats amb xocolata
Autor/a
Otros/as autores/as
Fecha de publicación
2019-05-18Resumen
Aquest treball estudia la possibilitat d’introduir al mercat un nou concepte de gelateries on
únicament s’ofereixen gelats de xocolata d’elaboració artesana. El valor afegit d’aquest
projecte radica en aprofitar la temptació cap a aquest producte per oferir als clients una
gamma de cacaus provinents de diferents parts del món que variaran en gust i olor depenent
de la regió i les condicions en les que s’hagi cultivat, per tal que experimentin emocions
úniques en tots els seus sentits, essent el repte principal la demostració de que hi pot haver
una varietat inimaginable en un producte tan uniforme.
Aquest projecte es veurà recolzat i proveït per una de les principals multinacionals de cacau
anomenada Callebaut, líders en pràcticament tots els països i amb la seu principal a Zurich.
Aquests doncs, es presenten com a ideòlegs de la gamma de productes però que fins al
moment ningú a posat en disposició dels consumidors en el format que s’oferirà la nostra
idea de negoci on els clients seran assessorats per els professionals de l’empresa.
Sota el nom de “Choice” (Chocolate and Ice-cream) l’empresa forjarà un estil propi que es
diferenciï de la competència i que li permeti incidir directament en un mercat amb marques
fortament consolidades.
This project wants to study the possibility of launching to the market a new concept of ice
cream shops where only handmade chocolate ice-creams will be offered. The added value of
this project is to take advantage of the temptation towards this product in order to offer
clients a range of cocoa from different parts of the world that vary in taste and smell
depending on the region and the conditions in which it has been grown, aiming that they
experience unique emotions in all their senses. The main challenge for us is the
demonstration that there can be an unimaginable variety in such a uniform product.
This project will be supported and provided by one of the leading cocoa multinationals called
Callebaut, leaders in virtually all the countries and with the main headquarter in Zurich. So
these are the creators of this range of products but until now, nobody has made available to
customers in the format that our business will do, offering clients personal advice by our
company professionals.
Under de name of “Choice” (Chocolate and ice-cream) the company will forge its own style
that differentiates itself from the competition allowing to influence directly in a market with
such strongly consolidated brands.
Tipo de documento
Proyecto / Trabajo fin de carrera o de grado
Lengua
Catalán
Palabras clave
Estudis de viabilitat
Gelats, sorbets, etc. -- Indústria i comerç
Páginas
76 p.
Nota
Curs 2018-2019
Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)
Derechos
Tots els drets reservats