Díptic CFGS Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària 2020-2021
dc.contributor.author | Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya | |
dc.date.accessioned | 2020-09-29T17:02:23Z | |
dc.date.available | 2020-09-29T17:02:23Z | |
dc.date.created | 2020 | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10854/6266 | |
dc.format | application/pdf | es |
dc.format.extent | 2 p. | es |
dc.language.iso | cat | es |
dc.rights | Tots els drets reservats | es |
dc.subject.other | Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya | es |
dc.title | Díptic CFGS Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària 2020-2021 | es |
dc.type | info:eu-repo/semantics/other | es |
dc.rights.accessRights | info:eu-repo/semantics/openAccess | es |