Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributorUniversitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Facultat d'Empresa i Comunicació
dc.contributor.authorBalagué Bernaus, Jordi
dc.date.accessioned2020-11-27T16:32:17Z
dc.date.available2020-11-27T16:32:17Z
dc.date.created2020-05-15
dc.date.issued2020-05-15
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10854/6347
dc.descriptionCurs 2019-2020es
dc.description.abstractEl projecte audiovisual a realitzar és GASTRONOMIA EN COTXE. Gastronomia perquè busco la part d'un producte alimentari principal com a eix conductor de la narració i en cotxe, perquè em desplaço per arreu de Catalunya buscant l'essència i les diferents riqueses culinàries del país així com la cultura, les tradicions i la restauració. Gastronomia en cotxe, és la realització d'una temporada audiovisual distribuïda en un total de 13 capítols que recorre arreu del territori català a la recerca d'aquests productes i la gent que els hi interacciona i hi treballa dia rere dia. El programa va dirigit a totes les persones que els apassiona el món de la gastronomia, la cultura, la restauració i el territori. És un programa apte per a totes les edats, on els més petits i els més grans seran partícips d'aquesta aventura culinària. Els continguts són principalment de diferents àmbits de la cultura i la gastronomia. Partint d'un eix principal com un producte local, obtenim diferents fonts d'informació i així, aportem un contingut variat i transversal en cada episodi. El projecte té un eix multimèdia on les xarxes socials, puntal en la comunicació de masses, aporta un contingut exclusiu a l'hora de desvetllar el programa que anirà a continuació, i que ens dóna un plus d'informació. Per exemple, podem conèixer la vida del cuiner que treballa el producte mitjançant petites càpsules a les xarxes socials (Facebook i Instagram) o conèixer el grup musical que ens acompanyarà a cada edició a través dels seus temes a Spotify. Gastronomia en cotxe neix de la necessitat de visualitzar aquests productes, a vegades, desplaçats o directament oblidats en la seva cadena alimentària. Viscuts els últims esdeveniments que han passat arreu del món a causa de la pandèmia global de la COVID-19, el treball de caràcter professionalitzador ha estat readaptat a acadèmic quan el projecte es trobava en una fase molt avançada de la seva realització i a punt de rodatge a tres dies vista, ja que es decreta el dia 12 de març el confinament i a partir del dia 16 de març estava previst l’inici del rodatge.es
dc.formatapplication/pdfes
dc.format.extent71 p.es
dc.language.isocates
dc.rightsTots els drets reservatses
dc.subject.otherTelevisió -- Programeses
dc.subject.otherCuinaes
dc.titleGastronomia en cotxe: producte audiovisual itinerantes
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesises
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/closedAccesses


Ficheros en el ítem

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Compartir en TwitterCompartir en LinkedinCompartir en FacebookCompartir en TelegramCompartir en WhatsappImprimir