Show simple item record

dc.contributorUniversitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar
dc.contributor.authorSampera Reig, Marta
dc.date.accessioned2021-01-20T17:26:44Z
dc.date.available2021-01-20T17:26:44Z
dc.date.created2020
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10854/6476
dc.descriptionCurs 2019-2020es
dc.description.abstractMolts són els canvis que ha patit la societat durant els últims anys, canvis d’hàbits, de les jornades laborals, introducció de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), etc. El ritme de vida s’ha accelerat i són moltes les persones que han de menjar fora de casa, trobant dificultats quan aquest àpat es vol fer de forma saludable. La gran oferta d’establiments juntament amb la varietat d’oferta gastronòmica, complica molts cops la decisió del consumidor a l’hora d’escollir un establiment. És per això que hem creat Tasting, una plataforma digital gratuïta que neix arran la necessitat de donar resposta a totes aquelles persones que tendeixen menjar fora de casa i busquen una eina que els ajudi a trobar establiments on puguin seguir una alimentació saludable.es
dc.formatapplication/pdfes
dc.format.extent152 p.es
dc.language.isocates
dc.rightsTots els drets reservatses
dc.subject.otherAplicacions mòbilses
dc.subject.otherRestaurantses
dc.titleTasting: menjar saludable vagis a on vagises
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesises
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/closedAccesses


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint