Mostra el registre parcial de l'element
L’ATP: un pòdcast de nutrició, esport i salut
dc.contributor | Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Facultat d'Empresa i Comunicació | |
dc.contributor.author | Corominas Peraire, Lluc | |
dc.date.accessioned | 2025-01-08T07:50:25Z | |
dc.date.available | 2025-01-08T07:50:25Z | |
dc.date.created | 2024-05 | |
dc.date.issued | 2024-05 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10854/8332 | |
dc.description | Curs 2023-2024 | es |
dc.description.abstract | Al 2022, la meitat dels pòdcasts produïts a Espanya van ser sobre temes de no ficció1 . Aquest Treball de Final de Grau, té per objectiu eixamplar aquesta dada i contribuir a la creació d’un pòdcast de divulgació científica sobre nutrició i activitat física. Titulat l’ATP, pretén ser un espai de ciència ciutadana i d’apropar aquells coneixements sobre alimentació a la població amant de l’esport i activa. Vol ser un pòdcast autoproduït, fet en català i amb un contingut treballat i sòlid. La voluntat del treball és posar les bases pel futur desenvolupament del projecte, que no té per voluntat, en cap dels cassos, finalitats lucratives. Sinó que neix de la curiositat personal, les ganes de seguir formant-se, aprendre i desenvolupar els coneixements obtinguts al llarg dels quatre anys de grau universitari. | es |
dc.description.abstract | In 2022, half of the Spain’s produced podcast were about non-fiction topics. This Final Degree Project aims to increase this data and contribute to it by creating of a sciencie communication podcast about nutrition and sport. Called ATP (from the adenosine triphosphate moleculum) wants to be a place of citizen science and bring knowledge about food closer to people passionte about physical activitat. This podcast aims to be autoproduced, done in catalan and offering solid content. This project is willing to be the base for the futur development of the product, that, right now, does not aim to generate profit. Rather than seeking income, the podcast is bornt from the personal curiosity, and the motivation to keep improving the knowledge and consolidating what the author has learned during the Journalism degree. | es |
dc.format | application/pdf | es |
dc.format.extent | 67 p. | es |
dc.language.iso | cat | es |
dc.publisher | Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya | es |
dc.rights | Aquest document està subjecte a aquesta llicència Creative Commons | es |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.ca | es |
dc.subject.other | Pòdcasts | es |
dc.subject.other | divulgació científica | es |
dc.subject.other | Esports | es |
dc.subject.other | Nutrició | es |
dc.title | L’ATP: un pòdcast de nutrició, esport i salut | es |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | es |
dc.rights.accessRights | info:eu-repo/semantics/openAccess | es |
dc.type.version | info:eu-repo/updatedVersion | es |
Fitxers en aquest element
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
-
Grau en Periodisme [75]