Visualitzant per matèria "Satisfacció del consumidor"
Ara mostrant els elements 1-4 de 4
-
Dark chocolate acceptability: influence of cocoa origin and processing conditions
(2011)BACKGROUND: Chocolate properties can vary depending on cocoa origin, composition and manufacturing procedure, which affect consumer acceptability. The aim of this work was to study the effect of two ... -
Influence of label information on dark chocolate acceptability
(2012)The aim of the present work was to study how the information on product labels influences consumer expectations and their acceptance and purchase intention of dark chocolate. Six samples of dark choco- ... -
Pla de Màrqueting estratègic de Corretja S.L
(2016)“El pla de màrqueting es un document escrit en el que, de una forma sistemàtica i estructurada, i previs els corresponents anàlisis i estudis, es defineixen els objectius a aconseguir en un període de ... -
Valoració de la qualitat i la satisfacció de les persones usuàries del Club Natació Caldes, tenint en compte la percepció de saturació de les instal·lacions
(2016-05)L’objectiu del present estudi, és analitzar la percepció de la qualitat i la satisfacció de les persones usuàries del Club Natació Caldes, tenint en compte la seva percepció de saturació de les ...