Nutrició Humana i Dietètica: guies per a una docència universitària amb perspectiva de gènere
Author
Other authors
Publication date
2021ISBN
978-84-09-27566-3
Abstract
Hi ha diferències significatives entre els rols socials establits entre dones i homes que condueixen a un desequilibri en les expectatives de salut basades en la relació entre alimentació i nutrició.
La Guia per a una docència universitària amb perspectiva de gènere de Nutrició Humana i Dietètica ofereix propostes, exemples de bones pràctiques, recursos docents i eines de consulta per a incorporar la perspectiva de gènere des de tres punts de vista: 1) diferències fisiològiques que condicionen la biodisponibilitat de nutrients, 2) aliments i nutrients en la salut i la malaltia i alimentació i 3) cultura com a condicionant dels estereotips de feminitat-masculinitat.
Document Type
Others
Language
Catalan
Keywords
Nutrició
Dietètica
Igualtat entre els sexes
Universitats -- Personal
Pages
53 p.
Publisher
Xarxa Vives d'Universitats
This item appears in the following Collection(s)
Rights
Aquest document està subjecte a aquesta llicència Creative Commons
Except where otherwise noted, this item's license is described as https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.ca