Show simple item record

dc.contributorUniversitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar
dc.contributor.authorSalvador Font, Laura
dc.date.accessioned2023-01-11T18:47:05Z
dc.date.available2023-01-11T18:47:05Z
dc.date.created2022-04
dc.date.issued2022-04
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10854/7160
dc.descriptionCurs 2021-2022es
dc.description.abstractEl patró de dieta mediterrània està essent abandonat pels més joves en detriment d’una alimentació caracteritzada per la presència d'aliments processats, amb grans quantitats d’olis refinats, sucres, sal i greixos saturats. Tot això ha contribuït a l’augment ponderal d’obesitat infantil en les últimes dècades. Per tant, les actuacions dirigides a prevenir-la, així com també altres malalties cròniques ocasionades per una mala alimentació, són de gran importància i s’haurien de dur a terme des de l’àmbit escolar i familiar. Aquesta proposta d’educació alimentaria es dissenya per implementar-la als alumnes de cicle superior de l’escola La Salle Palamós i a les seves famílies. Sorgeix de la necessitat de conèixer els hàbits dietètics de la població infantil i té l’objectiu de contribuir a la recuperació de la dieta mediterrània, millorant els hàbits d’esmorzar a través de sessions i tallers d’educació nutricional incloses durant el curs escolar.es
dc.description.abstractThe pattern of the Mediterranean diet is being abandoned by young people to the detriment of a diet characterized by the presence of processed foods, with amounts of refined oils and sugars, salt, saturated and trans fats. All of this has contributed to a rise in childhood obesity in recent decades. Therefore, the actions aimed at preventing it, as well as other chronic diseases caused by poor nutrition, are of great importance and should be carried out from the school and family environment. This proposal for food education is designed to be implemented by upper cycle students at La Salle Palamós school. It arises from the need to know the dietary habits of the child population and aims to contribute to the recovery of the Mediterranean diet, improving breakfast habits through nutrition education sessions and workshops included during the school year.es
dc.formatapplication/pdfes
dc.format.extent111 p.es
dc.language.isocates
dc.rightsAquest document està subjecte a aquesta llicència Creative Commonses
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.caes
dc.subject.otherHàbits alimentarises
dc.subject.otherDieta mediterràniaes
dc.subject.otherObesitat en els infantses
dc.subject.otherEducació primàriaes
dc.titleDisseny d’un programa d’educació alimentaria a alumnes de sisè curs d’educació primaria de quatre escoles de Palamóses
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesises
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses


Files in this item

 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Aquest document està subjecte a aquesta llicència Creative Commons
Except where otherwise noted, this item's license is described as https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.ca
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint