dspace.uvic.cat
    • English
    • català
    • Castellà
  • Català 
    • Castellano
    • English
  • Connexió
Visualitzant per matèria 
  •   Inici
  • Visualitzant per matèria
  •   Inici
  • Visualitzant per matèria
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Visualitzant per matèria "Dieta mediterrània"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Ordena per:

Ordre:

Resultats:

Ara mostrant els elements 1-9 de 9

  • títol
  • data de publicació
  • data d'enviament
  • ascendent
  • descendent
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Adherència a la dieta mediterrània dels alumnes de l'Institut Jaume Callís. Proposta d'intervenció 

      Capdevila, Alexandre; Molera, Jacint (2015-06)
      Aquest treball tracta de realitzar un anàlisis de l’adherència a la dieta mediterrània dels alumnes de l’Institut Jaume Callís de Vic, a través del test Kidmed. En el present estudi s’inclou un projecte ...
    • Alimentación en personas con el rasgo de personalidad de alta sensibilidad (PAS) 

      Campo Fernández, Silvia (2024-01)
      La sensibilidad de procesamiento sensorial (SPS) es un rasgo de la personalidad que se caracteriza por una alta emocionalidad, un procesamiento profundo de la información, una susceptibilidad a la ...
    • Anàlisi descriptiu del nivell d'activitat física i adherència a la dieta mediterrània en estudiants de 3r d'ESO del barri de l'Eixample de Barcelona 

      Socorro Cumplido, José Luis (2022-05-03)
      Introducció: L’adolescència és un període crític en la formació de la personalitat dels individus. Durant aquesta etapa els subjectes desenvolupen el seu estil de vida i patrons de comportament que ...
    • Diseño y evaluación de intervenciones educativas, basadas en las Estrategias de Aprendizaje Preferentes de adolescentes y jóvenes 

      Sánchez Socarrás, Violeida (2017-03-27)
      Se realizó un estudio de intervención, con evaluación pre y post-intervención para evaluar tres talleres educativos colectivos, diseñados según las estrategias de aprendizaje de los participantes. Sobre ...
    • Disseny d’un programa d’educació alimentaria a alumnes de sisè curs d’educació primaria de quatre escoles de Palamós 

      Salvador Font, Laura (2022-04)
      El patró de dieta mediterrània està essent abandonat pels més joves en detriment d’una alimentació caracteritzada per la presència d'aliments processats, amb grans quantitats d’olis refinats, sucres, ...
    • Estudio de la relación entre los hábitos alimentarios y el metabolismo lipídico y la enfermedad ateromatosa subclínica en individuos con diabetes mellitus 

      Rojo López, Marina Idalia (2025-02-25)
      Este trabajo evaluó la relación entre los patrones dietéticos, el perfil avanzado de lipoproteínas y la lipidómica con la enfermedad ateromatosa subclínica (SAD). Se realizaron cuatro análisis: (a) un ...
    • Evolución en los conocimientos sobre alimentación: una intervención educativa en estudiantes universitarios = Developments in food knowledge: an educational intervention in university studentes 

      Sánchez Socarrás, Violeida; Aguilar Martínez, Alicia; González, Fabián; Esquius, Laura; Vaqué Crusellas, Cristina (2017)
      To analyze the relationship between the level of knowledge about food, the degree of adherence to the Mediterranean Diet (MeDi) and nutritional status; an intervention study was performed with pre- ...
    • Intervención nutricional mediante dieta mediterránea personalizada para el manejo de la inflamación, la dislipemia y los cambios ponderales en pacientes con lupus eritematoso sistémico 

      Sanchez Torres, Susana (2025-01)
      El lupus eritematoso sistémico (LES) es una enfermedad autoinmune crónica con gran impacto en la salud de aquellos que la padecen. La inflamación crónica y las comorbilidades asociadas juegan un papel ...
    • El plat de l'atleta mediterrani: adaptació del plat de l'atleta a la dieta mediterrània 

      Devesa Mulder, Júlia Maria (2020-05-22)
      La Dieta Mediterrània (DM) està definida per patrons alimentaris saludables i sostenibles, per un estil de vida actiu/social i ha estat associada a múltiples beneficis per a la salut. El Plat de l’Atleta ...
      Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya
      Contacte | Avís legal | Política de galetes | Accessibilitat | Mapa web
      Amb la col·laboració del
      CSUC
       

       

      Visualitza

      Tot el repositoriPer comunitats i col·leccionsPer data de publicacióPer autoriaPer títolPer matèria

      El meu compte

      EntraRegistre
      Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya
      Contacte | Avís legal | Política de galetes | Accessibilitat | Mapa web
      Amb la col·laboració del
      CSUC