dspace.uvic.cat
    • English
    • català
    • Castellano
  • Castellano 
    • Català
    • English
  • Login
Listando Grau en Nutrició Humana i Dietètica por título 
  •   Principal
  • Docència
  • Treballs de l'alumnat
  • Treballs de Fi de Grau
  • Grau en Nutrició Humana i Dietètica
  • Listando Grau en Nutrició Humana i Dietètica por título
  •   Principal
  • Docència
  • Treballs de l'alumnat
  • Treballs de Fi de Grau
  • Grau en Nutrició Humana i Dietètica
  • Listando Grau en Nutrició Humana i Dietètica por título
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Listando Grau en Nutrició Humana i Dietètica por título

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Ordenar por:

Orden:

Resultados:

Mostrando ítems 1-20 de 28

  • título
  • fecha de publicación
  • fecha de envío
  • ascendente
  • descendente
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Alimentación en personas con el rasgo de personalidad de alta sensibilidad (PAS) 

      Campo Fernández, Silvia (2024-01)
      La sensibilidad de procesamiento sensorial (SPS) es un rasgo de la personalidad que se caracteriza por una alta emocionalidad, un procesamiento profundo de la información, una susceptibilidad a la ...
    • Analitzar l’efecte de la dieta, vegetariana o mediterrània, sobre el rendiment esportiu de futbolistes amateurs 

      Pau Pujols Ria (2024-03-19)
      La importància de la nutrició en la pràctica esportiva és cada cop més evident, especialment amb esportistes que segueixen dietes on poden mancar certs tipus de nutrients, com les dietes vegetarianes. ...
    • Avaluació de les necessitats d'actualització d'una guia poblacional sobre alimentació en la primera infància 

      Manera i Bassols, Maria (2022-06-07)
      L’alimentació saludable en la primera infància és clau en l’assoliment d’hàbits promotors de salut. Amb l’objectiu d’oferir consell alimentari a professionals i població general, l’Agència de Salut ...
    • Baby-led weaning: una mirada cap el futur del tractament de la obesitat infantil 

      Chiva Chamorro, Jordi (2016-05)
      El Baby-led weaning (BLW) és un mètode alternatiu per introduir l’alimentació complementària. Sembla ser que té un impacte important sobre el patró alimentari infantil, fa que els nens/es desenvolupin ...
    • Cuidado nutricional en poblaciones vulneradas, transgénero. Una revisión sistematizada 

      Schifini, Giuliana (2021-05)
      Las personas transgéro presentan necesidades específicas para la atención nutricional por su entorno social, su conducta, la marginalidad, la violencia a la están expuestas y los tratamientos de ...
    • Dieta vegetariana en la infància i obesitat infantil: una revisió sistematitzada 

      Gili Ribas, Mireia (2022-05-20)
      L’obesitat infantil és un problema de salut pública que afecta a nivell mundial, i que comporta diferents patologies associades, motiu pel qual és necessari buscar estratègies de prevenció, essent una ...
    • Disseny d’un programa d’educació alimentaria a alumnes de sisè curs d’educació primaria de quatre escoles de Palamós 

      Salvador Font, Laura (2022-04)
      El patró de dieta mediterrània està essent abandonat pels més joves en detriment d’una alimentació caracteritzada per la presència d'aliments processats, amb grans quantitats d’olis refinats, sucres, ...
    • Disseny d’un programa d’educació alimentària com a part del tractament per persones adultes amb trastorn per afartament i sobrepès o obesitat: assaig controlat aleatoritzat 

      Fidel Ruhí, Neus (2022-05-20)
      El present estudi tracta de comprovar si un tractament multidisciplinari compost per una teràpia psicològica, la utilitzada habitualment, i un programa d’educació alimentaria, és eficaç per combatre ...
    • Efectes dels fàrmacs sobre l'estat nutricional i l'impacte sobre la cicatrització en úlceres vasculars 

      Puig i Ribas, Marçal (2020-05)
      Introducció: Les úlceres vasculars són un greu problema per a la salut pública, i es desenvolupen en major freqüència en pacients de més de 65 anys. Aquestes poden tornar-se cròniques si el procés de ...
    • Efecto de la suplementación con monohidrato de creatina para la mejora del rendimiento en ciclismo: una revisión sistemátic 

      Manso Blanco, Sandra (2024-06)
      Objetivo: El objetivo general de este trabajo final de grado es el de evaluar de manera crítica y analítica la evidencia científica disponible para determinar si la suplementación con monohidrato de ...
    • Efectos de la nutrición en el síndrome premenstrual y el trastorno disfórico premenstrual. Revisión sistemática según las directrices PRISMA 2020 

      Aguilera Prim, Susana (2023-05-30)
      Título. Efectos de la nutrición en el síndrome premenstrual y el trastorno disfórico premenstrual. Revisión sistemática según las directrices PRISMA 2020. Objetivo. Se pretende comprobar la efectividad ...
    • Effects of probiotic consumption on the immune system of athletes 

      Payola Padrosa, Marta (2021-05-21)
      In recent years, probiotics have aroused the interest of athletes, because of them beneficial effects on the immune system. Athletes are a group of population exposed to a lot of stress and prone to ...
    • Estudi sobre els trastorns de la conducta alimentària (TCA) en la població que viu a la Residència Universitària de Vic (RUVIC) 

      Guinart i Pujol, Maria (2016-05)
      Introducció: La població universitària i, especialment la que viu en una residència universitària, representa un col•lectiu particularment vulnerable des del punt de vista nutricional i en relació al ...
    • Gut health impact in breast cancer: exploring diet, prebiotics and probiotics for enhanced treatment outcomes in women 

      Oliveras Capdevila, Clàudia (2024-04)
      This systematic review investigates the influence of diet and supplementation with prebiotics and probiotics on the composition and diversity of the gut microbiota in women (+18) diagnosed with breast ...
    • "Impacto de los nutrientes en patologías caracterizadas por inflamación intestinal de bajo grado que cursan con diarrea: Síndrome intestino irritable y síndrome de intestino irritable con predominio diarrea”. Revisión bibliográfica 

      Viu Soto, Ana (2024-04-19)
      Introducción: Diversos compuestos presentes en la dieta participan en la fisiopatología, desarrollo y sintomatología del síndrome de intestino irritable (SII), pudiendo generar inflamación intestinal ...
    • Importancia de la nutrición en la composición de la microbiota intestinal y en la función del sistema inmunitario en la primera infancia: Una revisión sistematizada 

      Quiñones Dominguez, Miriam (2022-05)
      Objetivo: El objetivo principal de este estudio es conocer si la alteración de la microbiota intestinal en la primera infancia es un factor de riesgo para el desarrollo de problemas de salud relacionados ...
    • Intervenció nutricional amb efectes epigenètics per aturar o reduir la progressió de la simptomatologia i fisiopatologia de la malaltia de l'Alzheimer 

      Bueno i Forrellat, Marta (2021-05)
      La malaltia de l’Alzheimer (MA) és una de les malalties neurodegeneratives més comunes que té com a resultat un dany progressiu i la mort de les neurones. És un dels trastorns heterogenis i complexos ...
    • La intervenció nutricional i cronobiològica en l'Atenció Primària per a l'abordatge grupal multidisciplinar de la fibromiàlgia i fatiga crònica: projecte SINCRONITZA + 

      Carrasco Querol, Noèlia (2023-01-30)
      La fibromiàlgia i la síndrome de la fatiga crònica es consideren síndromes de sensibilització central, que cursen amb dolor crònic, fatiga i insomni, afectant seriosament la qualitat de vida de les ...
    • Intervención nutricional con omega-3 en la modulación epigenética del BDNF en adultos obesos 

      Soi, Marcello (2022-06)
      La etiología de la obesidad es multifactorial y heterogénea con una importante contribución de los factores genéticos y epigenéticos. En la mayoría de los casos la acumulación de grasa corporal se ...
    • Intervención nutricional mediante dieta mediterránea personalizada para el manejo de la inflamación, la dislipemia y los cambios ponderales en pacientes con lupus eritematoso sistémico 

      Sanchez Torres, Susana (2025-01)
      El lupus eritematoso sistémico (LES) es una enfermedad autoinmune crónica con gran impacto en la salud de aquellos que la padecen. La inflamación crónica y las comorbilidades asociadas juegan un papel ...
      Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya
      Contacto | Aviso legal | Política de cookies | Accesibilidad | Mapa web
      Con la colaboración de
      CSUC
       

       

      Listar

      Todo el repositorioPor comunidades y coleccionesPor fecha de publicaciónPor autoríaPor títuloPor materiaEsta colecciónPor fecha de publicaciónPor autoríaPor títuloPor materia

      Mi cuenta

      AccederRegistro
      Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya
      Contacto | Aviso legal | Política de cookies | Accesibilidad | Mapa web
      Con la colaboración de
      CSUC