Mostrar el registro sencillo del ítem
Nutrició Humana i Dietètica: guies per a una docència universitària amb perspectiva de gènere
dc.contributor | Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya | |
dc.contributor | Universitat Politècnica de València | |
dc.contributor.author | García Segovia, Purificación | |
dc.date.accessioned | 2021-10-06T17:28:57Z | |
dc.date.available | 2021-10-06T17:28:57Z | |
dc.date.created | 2021-10-06 | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.isbn | 978-84-09-27566-3 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10854/6783 | |
dc.description.abstract | Hi ha diferències significatives entre els rols socials establits entre dones i homes que condueixen a un desequilibri en les expectatives de salut basades en la relació entre alimentació i nutrició. La Guia per a una docència universitària amb perspectiva de gènere de Nutrició Humana i Dietètica ofereix propostes, exemples de bones pràctiques, recursos docents i eines de consulta per a incorporar la perspectiva de gènere des de tres punts de vista: 1) diferències fisiològiques que condicionen la biodisponibilitat de nutrients, 2) aliments i nutrients en la salut i la malaltia i alimentació i 3) cultura com a condicionant dels estereotips de feminitat-masculinitat. | es |
dc.format | application/pdf | es |
dc.format.extent | 53 p. | es |
dc.language.iso | cat | es |
dc.publisher | Xarxa Vives d'Universitats | es |
dc.rights | Aquest document està subjecte a aquesta llicència Creative Commons | es |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.ca | es |
dc.subject.other | Nutrició | es |
dc.subject.other | Dietètica | es |
dc.subject.other | Igualtat entre els sexes | es |
dc.subject.other | Universitats -- Personal | es |
dc.title | Nutrició Humana i Dietètica: guies per a una docència universitària amb perspectiva de gènere | es |
dc.type | info:eu-repo/semantics/other | es |
dc.rights.accessRights | info:eu-repo/semantics/openAccess | es |