Mostrar el registro sencillo del ítem
Pla de comunicació i re-branding de Flor del Delta
dc.contributor | Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Facultat d'Empresa i Comunicació | |
dc.contributor.author | Ganduxé Beltran, Clara | |
dc.contributor.author | Silva Camacho, Marta | |
dc.date.accessioned | 2023-01-11T11:01:03Z | |
dc.date.available | 2023-01-11T11:01:03Z | |
dc.date.created | 2022-05 | |
dc.date.issued | 2022-05 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10854/7154 | |
dc.description | Curs 2021-2022 | es |
dc.description.abstract | Per a la realització del Treball de Final de Grau vam decidir escollir Flor del Delta, una marca catalana, poc coneguda dins el territori, però amb un gran potencial per explotar, gràcies a la gran qualitat del producte i de l'espai on s'ubica. Actualment, hi ha una gran tendència cap al consum de productes saludables, de proximitat i ecològics. Flor del Delta compleix amb totes aquestes caracteristiques, ja que compta amb un tipus de sal que per naturalesa ja té els oligoelements necessaris per al nostre organisme. A més, la producció de la sal es fa íntegrament al Delta de l'Ebre mitjançant processos 100% naturals i la recol·lecta es fa de manera manual. El seu impacte en el medi ambient és el mínim, ja que per la seva producció únicament es necessita sol i vent. Per tots aquests motius i per la pròpia estima cap al territori, Flor del Delta era la marca perfecta per aplicar tots els coneixements adquirits durant el grau. La metodologia per elaborar aquest projecte s'ha basat en dos marcs, un teòric on s'ha fet la recerca d'informació i l'anàlisi, i un de pràctic, on hem creat i desenvolupat tota la campanya. L'objectiu principal del treball, en un principi, era posicionar Flor del Delta com un producte tradicional i gourmet, no obstant un cop finalitzada tota la fase d'investigació vam poder descobrir que el principal potencial de la marca estava a posicionar-la com una marca de proximitat i Gourmet. D'aquesta manera es desmarca de la competència i fidelitza al consumidor català. | es |
dc.format | application/pdf | es |
dc.format.extent | 293 p. | es |
dc.language.iso | cat | es |
dc.rights | Aquest document està subjecte a aquesta llicència Creative Commons | es |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.ca | es |
dc.subject.other | Construcció de marca (Màrqueting) | es |
dc.subject.other | Productes gurmet -- Indústria i comerç | es |
dc.subject.other | Sal -- Indústria i comerç | es |
dc.subject.other | Comunicació | es |
dc.title | Pla de comunicació i re-branding de Flor del Delta | es |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | es |
dc.rights.accessRights | info:eu-repo/semantics/openAccess | es |