Show simple item record

dc.contributorUniversitat de Vic - Universitat Central de Catalunya
dc.contributorHospital Germans Trias i Pujol
dc.contributorGeneralitat de Catalunya. Departament de Salutca
dc.contributor.authorBibi, Saba Mohamed
dc.contributor.authorVaqué Crusellas, Cristina
dc.contributor.authorAlonso Pedrol, Núria
dc.contributor.authorCachero Triadú, Montserrat
dc.date.accessioned2023-05-23T18:39:14Z
dc.date.available2023-05-23T18:39:14Z
dc.date.created2023
dc.date.issued2023
dc.identifier.isbn978-84-124050-8-8
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10854/7475
dc.description.abstractEn una alimentació saludable s'ha d'assegurar: La varietat: presència de tots els aliments. L’equilibri: presència dels diferents nutrients segons les proporcions recomanades: 50-55% de l’energia diària en forma d’hidrats de carboni 30-35% en forma de lípids o greixos 15-20% en forma de proteïnes La suficiència: aportació d’energia i nutrients segons l’edat, el sexe, l’activitat física i la situació fisiològica. L’adaptació: a les condicions geogràfiques, culturals, religioses... La seguretat: absència de tòxics i contaminants perillosos per a la salut. La sostenibilitat: respecte pel medi ambient.es
dc.formatapplication/pdfes
dc.format.extent71 p.es
dc.language.isocates
dc.rightsAquest document està subjecte a aquesta llicència Creative Commonses
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.caes
dc.subject.otherAlimentació saludablees
dc.subject.otherPakistanesoses
dc.titleGuia d'alimentació cardiosaludable per a la població pakistanesaes
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookes
dc.rights.accessRightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses
dc.type.versioninfo:eu-repo/publishedVersiones


Files in this item

 

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Aquest document està subjecte a aquesta llicència Creative Commons
Except where otherwise noted, this item's license is described as https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.ca
Share on TwitterShare on LinkedinShare on FacebookShare on TelegramShare on WhatsappPrint