dspace.uvic.cat
    • English
    • català
    • Castellà
  • Català 
    • Castellano
    • English
  • Connexió
Visualitzant Grau en Tecnologia i Gestió Alimentària per títol 
  •   Inici
  • Docència
  • Treballs de l'alumnat
  • Treballs de Fi de Grau
  • Grau en Tecnologia i Gestió Alimentària
  • Visualitzant Grau en Tecnologia i Gestió Alimentària per títol
  •   Inici
  • Docència
  • Treballs de l'alumnat
  • Treballs de Fi de Grau
  • Grau en Tecnologia i Gestió Alimentària
  • Visualitzant Grau en Tecnologia i Gestió Alimentària per títol
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Visualitzant Grau en Tecnologia i Gestió Alimentària per títol

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Ordena per:

Ordre:

Resultats:

Ara mostrant els elements 1-4 de 4

  • títol
  • data de publicació
  • data d'enviament
  • ascendent
  • descendent
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Desenvolupament i implantació d'un sistema LIMS a laboratori d'indústria alimentària 

      Bruch Oms, Núria (2021-06)
      Els laboratoris de la indústria alimentària analitzen grans quantitats de mostres per garantir la qualitat i seguretat alimentària dels seus productes. És indispensable tenir una bona gestió de les ...
    • Estudi dels factors dels quals depèn l'estabilització dela proteïna de col·lagen de la pell bobina per l'elaboració de tripa no comestible 

      Roura Fernández, Silvia (2015-06)
      Per l´elaboració de tripes de col·lagen no comestibles s´utilitza com a primera matèria el serratge, aquest prové de la pell bobina. La proteïna de col·lagen present en el serratge, ens proporciona una ...
    • Implantación del protocolo de seguridad alimentaria BRC V8 en industria alimentaria de masas congeladas, panadería y bollería 

      Sanchez Recasens, Laura (2021-09)
      De forma prioritaria se aborda implantar la BRC en la totalidad de la planta de AIGUAVIVA. Los grandes clientes nos exigen que para seguir siendo proveedores suyos los productos se tienen que fabricar ...
    • Protocolo de Validación de un Punto de Control Crítico de Vidrio en la enjuagadora de un proceso de vinificación de Cavas 

      Plaza Ortiz, Mercedes (2015-06)
      Aun aplicar correctamente las normativas de higiene, las buenas prácticas y los diferentes protocolos e instrucciones implantados en las industrias alimentarias, el Sistema de Análisis de Peligros y ...
      Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya
      Contacte | Avís legal | Política de galetes | Accessibilitat | Mapa web
      Amb la col·laboració del
      CSUC
       

       

      Visualitza

      Tot el repositoriPer comunitats i col·leccionsPer data de publicacióPer autoriaPer títolPer matèriaAquesta col·leccióPer data de publicacióPer autoriaPer títolPer matèria

      El meu compte

      EntraRegistre
      Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya
      Contacte | Avís legal | Política de galetes | Accessibilitat | Mapa web
      Amb la col·laboració del
      CSUC