Browsing Grau en Nutrició Humana i Dietètica by Subject "Dieta mediterrània"
Now showing items 1-4 of 4
-
Alimentación en personas con el rasgo de personalidad de alta sensibilidad (PAS)
(2024-01)La sensibilidad de procesamiento sensorial (SPS) es un rasgo de la personalidad que se caracteriza por una alta emocionalidad, un procesamiento profundo de la información, una susceptibilidad a la ... -
Disseny d’un programa d’educació alimentaria a alumnes de sisè curs d’educació primaria de quatre escoles de Palamós
(2022-04)El patró de dieta mediterrània està essent abandonat pels més joves en detriment d’una alimentació caracteritzada per la presència d'aliments processats, amb grans quantitats d’olis refinats, sucres, ... -
Intervención nutricional mediante dieta mediterránea personalizada para el manejo de la inflamación, la dislipemia y los cambios ponderales en pacientes con lupus eritematoso sistémico
(2025-01)El lupus eritematoso sistémico (LES) es una enfermedad autoinmune crónica con gran impacto en la salud de aquellos que la padecen. La inflamación crónica y las comorbilidades asociadas juegan un papel ... -
El plat de l'atleta mediterrani: adaptació del plat de l'atleta a la dieta mediterrània
(2020-05-22)La Dieta Mediterrània (DM) està definida per patrons alimentaris saludables i sostenibles, per un estil de vida actiu/social i ha estat associada a múltiples beneficis per a la salut. El Plat de l’Atleta ...