Periodisme gastronòmic: Una aproximació a les seves particularitats
Autor/a
Altres autors/es
Data de publicació
2018Resum
Aquest treball de final de grau analitza diverses plataformes digitals especialitzades en
contingut gastronòmic amb l’objectiu de definir algunes de les seves característiques
principals. L’anàlisi es centra en algunes de les característiques pròpies dels mitjans a
internet com: la hipertextualitat, l’ús de contingut multimèdia i la interactivitat. Amb els
resultats d’aquesta anàlisi volem definir algunes de les pautes que segueixen aquesta
tipologia de mitjans així com observar si s’han adaptat total o parcialment al mitjà digital.
This final degree work analyzes various digital platforms specialized in gastronomic
content with the objective of defining some of its main features. The analysis is based in
some of the characteristics typical from internet media such as: hypertextuality,
multimedia content used and interactivity. With the results of this analysis we want to
define some of the guidelines of that kind of media as well as observe whether they have
been totally or partially adapted to the digital media.
Tipus de document
Projecte/Treball fi de carrera o de grau
Llengua
Català
Paraules clau
Periodisme
Gastronomia
Pàgines
122 p.
Nota
Curs 2017-2018
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
- Grau en Periodisme [75]
Drets
Tots els drets reservats