Periodisme gastronòmic: Una aproximació a les seves particularitats
Author
Other authors
Publication date
2018Abstract
Aquest treball de final de grau analitza diverses plataformes digitals especialitzades en
contingut gastronòmic amb l’objectiu de definir algunes de les seves característiques
principals. L’anàlisi es centra en algunes de les característiques pròpies dels mitjans a
internet com: la hipertextualitat, l’ús de contingut multimèdia i la interactivitat. Amb els
resultats d’aquesta anàlisi volem definir algunes de les pautes que segueixen aquesta
tipologia de mitjans així com observar si s’han adaptat total o parcialment al mitjà digital.
This final degree work analyzes various digital platforms specialized in gastronomic
content with the objective of defining some of its main features. The analysis is based in
some of the characteristics typical from internet media such as: hypertextuality,
multimedia content used and interactivity. With the results of this analysis we want to
define some of the guidelines of that kind of media as well as observe whether they have
been totally or partially adapted to the digital media.
Document Type
Project / Final year job or degree
Language
Catalan
Keywords
Periodisme
Gastronomia
Pages
122 p.
Note
Curs 2017-2018
This item appears in the following Collection(s)
- Grau en Periodisme [75]
Rights
Tots els drets reservats