Guia d'alimentació cardiosaludable per a la població pakistanesa
Autor/a
Otros/as autores/as
Fecha de publicación
2023ISBN
978-84-124050-8-8
Resumen
En una alimentació saludable s'ha d'assegurar:
La varietat: presència de tots els aliments.
L’equilibri: presència dels diferents nutrients segons les proporcions
recomanades:
50-55% de l’energia diària en forma d’hidrats de carboni
30-35% en forma de lípids o greixos
15-20% en forma de proteïnes
La suficiència: aportació d’energia i nutrients segons l’edat, el sexe,
l’activitat física i la situació fisiològica.
L’adaptació: a les condicions geogràfiques, culturals, religioses...
La seguretat: absència de tòxics i contaminants perillosos per a la salut.
La sostenibilitat: respecte pel medi ambient.
Tipo de documento
Libro
Lengua
Catalán
Palabras clave
Alimentació saludable
Pakistanesos
Páginas
71 p.
Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)
Derechos
Aquest document està subjecte a aquesta llicència Creative Commons
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.ca